Tüketici Köşesi

Soru 1 : Çikolatalı ürünlerin en uygun saklama koşulları nelerdir?

Yanıt 1 : Çikolatalı ürünlerin 15 ile 21 C arasında olan serin ve kuru ortamlarda saklanması gerekmektedir. Ürünler direk güneş ışığı almamalıdır. Ayrıca koku veren (deterjan, sabun vb.) ürünlerden uzakta tutulmalıdır. Çikolatalı ürünler kesinlikle buzdolabında saklanmamalıdır. 




Soru 2 : Çikolatalı ürünlerin beyazlama sebepleri nelerdir? Bu durum sağlığa zararlı mıdır? 

Yanıt 2 : Çikolatalı ürünlerde sıcaklık değişimlerinden kaynaklı olarak içeriğindeki yağ, ürünün yüzeyine çıkar ve daha serin bir ortama girdiğinde beyaz bir tabaka şeklinde donarak kalır. Bu şekilde tüketilen ürünlerin sağlık açısından zararı bulunmamaktadır. 



Soru 3 : Krokant nasıl elde edilir? 


Yanıt 3 : Şeker ve fındığın belirli bir proses içinde kavrulması ile elde edilir. 



Soru 4 : Ürünlerinizde domuz yağı ya da herhangi bir hayvansal yağ kullanıyor musunuz?
 

Yanıt 4: Ürünlerinizde kesinlikle domuz yağı ya da herhangi bir hayvansal yağ kullanılmamaktadır. 



Soru 5 : Ürün çeşitleriniz arasında diabetik ürün var mı?
 

Yanıt 5 : Krema grubunda yer alan Chotat Light ürünümüz 0 şeker ihtiva eder ve kalorisi azaltılmış bir üründür. Ancak kullanmadan önce doktorunuza danışmanızı tavsiye etmekteyiz.


 
Tatlısumaklar Antat Logo
Tüm Hakları Saklıdır
© 2013 Antat Şekerleme
Kurumsal Online Katalog
Kalite Oyunlar
Tüketici Köşesi Duvar Kağıtları
Çikolata Grubu Tanıtım Filmi
Şeker Grubu İletişim
Kayıt olun ANTAT'dan
haberiniz olsun.
Kayacık Mah. Kon. Organize San. Bölgesi
13. Sk. No:17 Selçuklu / Konya / TÜRKİYE
+90 332 342 26 21 // antat@antat.com.tr
Tatlısumaklar Antat Facebook Tatlısumaklar Antat Twitter